RIGINOS YACHTS

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Αρχιτεκτονική περιεχομένου
  • Στρατηγική
  • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • Ebge Awards

 • Επισκεφθείτε online

Η Riginos / The Essence of Yachting εξειδικεύεται στην αγορά πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα, όπως πώληση και αγορά, ναύλωση, μάρκετινγκ και διαχείριση σκαφών αναψυχής υψηλών προδιαγραφών.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους τομείς του κλάδου του yachting, η εταιρεία θέλησε να επανατοποθετηθεί στην αγορά ενισχύοντας την εικόνας της μέσω της ανανεωμένης οπτικής ταυτότητας, με στόχο την ενδυνάμωση της επικοινωνίας της και κυρίως τη σωστή απεικόνιση του νέου λογότυπου στον ψηφιακό κόσμο.

Η Riginos / The Essence of Yachting αναφέρεται κυρίως σε High Νet Worth and Ultra High Net Worth κοινά, ηλικίας 40+, καθώς επίσης σε Millennials. Βάσει έρευνας & ανάγνωσης των κοινών αυτών, προκύπτουν βασικές αρχές επικοινωνίας στις οποίες είθισται να ανταποκρίνονται με επιτυχία. Αναλύοντας τα κοινά, διαμορφώσαμε βασικούς πυλώνες επικοινωνίας για τους Millennials, όπως τεχνολογία, eco consciousness, καινοτομία, διασκέδαση, αποκλειστικότητα.

Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρείας, η Riginos / The Essence of Yachting χρειαζόταν μια πιο σύγχρονη, περισσότερο κατανοητή και καθαρή εικόνα, ώστε να προωθήσει στην αγορά τη διαφοροποίηση του από τον ανταγωνισμό και να περάσει τα αναλογα μηνύματα στο κοινό του. Εν συντομία, η εταιρεία αναγνώρισε ότι πρέπει να ενισχύσει τη διαφοροποίηση της, την αναγνωρισιμότητα της, την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη που αποπνέει σε επιπεδο προσωπικοτητας, συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Το brand Riginos / The Essence of Yachting είναι Έξυπνο, Παθιασμένο & Αξιόπιστο, χαρακτηριστικά στα οποία βασίστηκε και η στρατηγική σχεδιασμού του.

O σχεδιασμός της ιστοσελίδας αποτέλεσε εξαρχής ένα μεγάλο στοίχημα, μιας και θα έπρεπε να διαχειριστούμε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων και πληροφοριών των σκαφών από μία υπάρχουσα πλατφόρμα και με τα αντίστοιχα APIs να τα “κουμπώσουμε” με το πιο αβίαστο τρόπο στα σωστά σημεία το αντίστοιχο styling.

Αρχικά μελετήσαμε το φωτογραφικό περιεχόμενο των σκαφών που διατίθενται στην ιστοσελίδα το οποίο φέρει διαφορετικό styling φωτογράφησης, διαφορετικές αναλύσεις και ratios και όλα αυτά μαζί θα έπρεπε να ακολουθούν 1 μοναδικό template με τη σωστότερη κάθε φορά απεικόνιση τους.

Μελετήσαμε εις βάθος όλα τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναγράφονται ανά σκάφος (όνομα, τιμή, μήκος, εταιρεία κατασκευής τους)
ώστε να ορίσουμε την βασική τυπογραφία που θα έπρεπε να καλύπτει σωστά την αναγραφή τους σε όλες τις αναλύσεις οθονών.

Κατόπιν, δημιουργήσαμε ένα λεπτομερέστατο και εκτενές style guide με την κύρια και τις συμπληρωματικές γραμματοσειρές ώστε να ακολουθηθεί αυστηρά σε όλη την ιστοσελίδα και να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ανομοιομορφίες που θυσίαζαν το τελικό αποτέλεσμα αλλά και να εναρμονίζονται με την νέα λογοτύπηση της εταιρείας που σχεδιάσαμε καθώς και το συνολικό brand strategy που είχε οριστεί για τα κοινά που αναφέρουμε παραπάνω.

Η αμεσότητα και σωστή ιεράρχηση της πληροφορίας ήταν ένα από τα βασικά του σχεδιασμού μιας και το περιεχόμενο είναι εκτενές και πολλές φορές γίνεται δυσνόητο ή αποτρεπτικό για κάποιον να το διαβάσει όταν αυτό έχει τοποθετηθεί με άναρχο ή λάθος τρόπο. Βάση google analytics που μελετήσαμε είδαμε πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών που ενημερώνονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες της Riginos / The Essence of Yachting Yacht από κινητές συσκευές και έτσι μεγάλη προσοχή δόθηκε και στο responsive σχεδιασμό και προγραμματισμό της ιστοσελίδας παραμετροποιώντας όπου κρίθηκε απαραίτητο το layout για πιο γρήγορο performance και πιο άμεση εύρεση της πληροφορίας.

Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ Η ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟ Η ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣ STYLE GUIDE

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΕΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ MATHIS FOOD mathis food website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;