ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

PACKAGING DESIGN

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σχεδιασμός Ετικέτας Προϊοντος
Σχεδιασμός Περιεκτών
Συσκευασία Δώρου
Ετικέτες Κρασιού
Έρευνα Περιεκτών
Επίβλεψη Εκτύπωσης

Ο σχεδιασμός συκευασίας κάθε προϊόντος χρειάζεται να επικοινωνεί τη μοναδική ιστορία του. Μια ιστορία που συνδέει το προϊόν με το κοινό του. Αυτή η ιστορία είναι το βασικό εργαλείο για πρωτότυπο και αποτελεσματικό packaging design!

Στην Kommigraphics δημιουργούμε packaging design που εύστοχα επικοινωνεί τα χαρακτηριστικά και αξίες του προϊόντος προς τον τελικό καταναλωτή.
Ο σχεδιασμός συσκευασίας (Packaging Design), οφείλει να τοποθετεί ένα προϊόν στην αγορά με τον βέλτιστο τρόπο μέσω έρευνας και σωστής αξιολόγησης διαφοροποιώντας το από τον ανταγωνισμό του.

Από το ξεκίνημα κάθε έργου και καθ’όλη τη δημιουργική διάρκεια του σχεδιασμού, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον εκάστοτε πελάτη. Σταδιακά και από κοινού ορίζουμε τους σχεδιαστικούς στόχους, μέσω μιας αμφίδρομης επικοινωνίας σε κάθε στάδιο υλοποίησης. Στο τέλος της εργασίας ο κάθε σχεδιασμός συσκευασίας πρέπει να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκτός της σχεδίασης βέβαια, σημαντική παράμετρο στο packaging design αποτελεί και η εξαιρετική γνώση των υλικών προς χρήση. Το είδος των υλικών και η τεχνολογία εκτύπωσης είναι στοιχεία που μπορούν να προσθέσουν αξία στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Kommigraphics είναι πάντα ενήμερη για τις νέες τεχνολογίες και υλικά προς χρήση, βάσει πάντα του ζητούμενου αποτελέσματος.
Περιηγηθείτε στο portfolio της Kommigraphics και ανακαλύψετε τις μοναδικές και βραβευμένες συσκευασίες μας.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

4 ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

 • Αρχική Γνωριμία (01)
  Τα τμήματα μάρκετινγκ, σχεδιασμού και προγραμματισμού αναλύουν το αρχικό σας αίτημα ανάλογα τις παρεχόμενες πληροφορίες και οργανώνουν το πλάνο υλοποίησης.

 • Συνάντηση (02)
  Κάθε έργο είναι ξεχωριστό, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και αντανακλά ένα όραμα, πρέπει να γνωρίσουμε την κινητήρια δύναμη που βρίσκεται πίσω από κάθε έργο δηλαδή τους ανθρώπους του.

 • Κοστολόγηση (03)
  Πιστεύουμε στον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο που μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή ενός εντυπωσιακού αποτελέσματος που να αποδίδει και να ανταποδίδει με το παραπάνω την επένδυση που έχει γίνει σε όποιο έργο αναλαμβάνουμε.

 • Custom Σχεδιασμός (04)
  Δημιουργούμε λύσεις που απαντούν στις ανάγκες σας, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια του έργου, παρέχοντας διαχρονικά αποτελέσματα που συνδέουν πραγματικά το έργο σας με το κοινό του.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ MARKETING 06.3 strategy project category kommigraphics thumb
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;