ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ MARKETING

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Στρατηγική Branding
Στρατηγική Επικοινωνία
Σχεδιασμός Μάρκετινγκ
Στρατηγική Email
Σχεδιασμός Διαδικτυακής Προώθησης
Κειμενογράφηση
Διαχείριση Περιεχομένου

H ομάδα marketing της Κommigraphics δημιουργεί αποτελεσματικές λύσεις, με στρατηγική επικοινωνίας και σχεδιασμό στρατηγικής για όλα τα μέσα επικοινωνίας.

Το μάρκετινγκ οφείλει να συνδιάζει στρατηγική επικοινωνίας, περιεχόμενο και τεχνολογία αρμονικά, ώστε να προβάλλεται την εικόνα ενός brand με αποτελεσματικό τρόπο.
Στην Kommigraphics σας βοηθάμε να διαμορφώσετε την στρατηγική επικοινωνίας σας με το κατάλληλο πλάνο που απευθύνεται στο κοινό σας. Το μάρκετινγκ κατευθύνει τη χρήση των κατάλληλων μέσων, με το σωστό περιεχόμενο και την αρμόζουσα οπτική γλώσσα.

Εργαζόμαστε πάντα διατηρώντας στενή επαφή μαζί σας, από την πρώτη στιγμή και σε κάθε βήμα μιας άριστα δομημένης διαδικασίας. Οι ανάγκες σας και η πλούσια εμπειρία μας συνδυάζονται για ένα εξαιρετικό, αποδοτικό αποτέλεσμα.
Στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ η επικοινωνίας, η ομάδα μας δημιουργεί καινοτόμες και ευέλικτες ιδέες με ουσιαστική έρευνα και προτάσεις.

Το τμήμα του marketing λειτουργεί ως φίλτρο για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που γίνονται η τροφή του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός χρειάζεται έναν σκοπό, μια ιστορία, μια αναλυτική κατανόηση του brand καθώς και της αγοράς μέσα στην οποία κινείται.
H αφοσιωμένη ομάδα των εξειδικευμένων μας συνεργατών, αναλύει κάθε ζητούμενο με φιλοσοφία προσαρμοσμένη στα μέτρα και ανάγκες κάθε έργου. Τα αποτελέσματα συμβάλουν στη δημιουργία επιτυχημένου επικοινωνιακού υλικού με φρέσκο και διαχρονικό design.

Περιηγηθείτε στο portfolio της Kommigraphics και ανακαλύψετε σημαντικά έργα που υλοποιποιήθηκαν από την ομάδας μας.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

4 ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

 • Αρχική Γνωριμία (01)
  Τα τμήματα μάρκετινγκ, σχεδιασμού και προγραμματισμού αναλύουν το αρχικό σας αίτημα ανάλογα τις παρεχόμενες πληροφορίες και οργανώνουν το πλάνο υλοποίησης.

 • Συνάντηση (02)
  Κάθε έργο είναι ξεχωριστό, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και αντανακλά ένα όραμα, πρέπει να γνωρίσουμε την κινητήρια δύναμη που βρίσκεται πίσω από κάθε έργο δηλαδή τους ανθρώπους του.

 • Κοστολόγηση (03)
  Πιστεύουμε στον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο που μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή ενός εντυπωσιακού αποτελέσματος που να αποδίδει και να ανταποδίδει με το παραπάνω την επένδυση που έχει γίνει σε όποιο έργο αναλαμβάνουμε.

 • Custom Σχεδιασμός (04)
  Δημιουργούμε λύσεις που απαντούν στις ανάγκες σας, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια του έργου, παρέχοντας διαχρονικά αποτελέσματα που συνδέουν πραγματικά το έργο σας με το κοινό του.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MOTION DESIGN 05 motion design project category kommigraphics thumb
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;