• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Αρχιτεκτονική περιεχομένου
  • Art direction
  • UI - UX
  • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

 • Επισκεφθείτε online

H ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για τον παγκοσμίου φήμης chef Reto Mathis, ιδιοκτήτης επιχειρήσεων γαστρονομικού ενδιαφέροντος στο St. Moritz, Ελβετία.

Oι δραστηριότητες τους περιλαμβάνουν εστιατόρια, υπηρεσίες catering, εκπαιδευτικά μαθήματα στον κλάδο της υψηλής γαστρονομίας και retreats αντίστοιχου περιεχομένου, πωλήσεις εκλεπτυσμένων προϊόντων κτλ.

Η συνολική αισθητική της ιστοσελίδας βασίστηκε στην εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες όταν επισκέπτονται τους χώρους που έχει αναπτύξει ο chef. Ο gourmet χαρακτήρας των δημιουργιών του και οι γεύσεις που προκύπτουν μέσα από αυτές, είναι τόσο ξεχωριστές, στοιχείο που μας ώθησε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα που εναρμονίζεται με αυτές, χωρίς να τις ανταγωνίζεται.

Τα χρώματα δημιουργούν μια «ανάλαφρη» και premium αίσθηση, η οποία έχει αναφορά στην τοποθεσία των εστιατορίων, τα οποία βρίσκονται στην συνήθως χιονισμένη κορυφή του St. Moritz, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους καλεσμένους παρευρίσκονται εκεί να απολαύσουν ένα μοναδικό «αέρινο» τοπίο με θέα από ψηλά. Μια χρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από γήινους τόνους, θυμίζοντας τον εσωτερικό χώρο των εστιατορίων ενώ παράλληλα συμπληρώνει τις δημιουργίες του chef και δημιουργεί νοητά “χωρίσματα” ανάμεσα στις διαφορετικές ενότητες της ιστοσελίδας.

Οι μεγάλοι όγκοι που καταλαμβάνει η τυπογραφία, καθώς και η επιλογή των δύο βασικών γραμματοσειρών, αποτελούν μια γέφυρα ανάμεσα στη σύγχρονη αισθητική και το νέο “αέρα” που θέλησε να δώσει ο ίδιος ο Chef στην επιχείρηση του και τις αξίες του παρελθόντος που τον έφεραν στο σήμερα. Η Serif αισθητική είναι η βάση του λογοτύπου (σχεδιασμένο και αυτό από την Kommigraphics), ενώ η Sans Serif τυπογραφία υπηρετεί την αναγνωσιμότητα και τις πιο λιτές γραμμές, δίνοντας χώρο στο εκτεταμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις συσκευές και αναλύσεις οθονών, χωρίς να χάνει απ’ τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την ουσία της. Έγινε λεπτομερής μελέτη σε όλες τις σελίδες που την απαρτίζουν, ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπουν οι χρήστες να είναι ευανάγνωστο, άμεσο και εύκολα προσβάσιμο, από οποιαδήποτε συσκευή.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Ο CHEF.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΘΟΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ DON BARBER & GROOM
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;