• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
    • Στρατηγική
    • UI - UX
    • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

  • Επισκεφθείτε online

Η εταιρεία A/S Global Risk Management Ltd. Holding (GRM) με έδρα τη Δανία ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο bunkering risk management.

Συνδυάζοντας την εις βάθος γνώση του κλάδου της ενέργειας, της χρηματοδότησης και των μεταφορών, βοηθά τους πελάτες της να προστατεύσουν τα περιθώρια κέρδους τους από τον κίνδυνο που ενέχουν οι διαβόητες ασταθείς τιμές της ενέργειας.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας της GRM αποτελεί μια αποτύπωση των καινοτόμων υπηρεσιών της, ενώ το βασικό concept προέκυψε απ’ την ίδια την έννοια της διαχείρισης ρίσκου. Η αίσθηση της αναλυτικής μελέτης δεδομένων και των σχεδιαγραμμάτων που χρησιμοποιούνται ως μέρος μιας τέτοιας διαδικασίας, έγιναν η βάση για το σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας. Ένα αυστηρό και ξεκάθαρο grid, πάνω στο οποίο δομήθηκε το περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με εικαστικά στοιχεία που διαφοροποιούνται σε όγκο και φέρουν λιτές γραμμές, σαν αυτές που συνήθως συναντάμε σε φόρμες και γραφήματα.

Η τυπογραφία φέρει και αυτή ένα δωρικό και απόλυτο χαρακτήρα, δημιουργώντας μια σύνδεση με την τεχνική φύση των υπηρεσιών της εταιρίας και του σύγχρονου σχεδιασμού. Οι διαφοροποιήσεις στα μεγέθη δημιουργούν την απαραίτητη ένταση ανά σημεία, ενώ συμπληρώνουν την εταιρική ταυτότητα, η οποία έχει επίσης σχεδιαστεί από την Kommigraphics.

To έντονο πράσινο χρώμα δίνει και αυτό τη δική του βάση σε μια πιο μοντέρνα και ψηφιακή γραμμή σχεδιασμού, τονίζοντας την γραμμή που χαράσσει καθημερινά προς το μέλλον και η ίδια η GRM.

Η επιλογή του ύφους που ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό ξεφεύγει από οποιοδήποτε κλισέ και εξισορροπεί την τεχνική δομή της ιστοσελίδας με έναν αέρα ανανέωσης και εξέλιξης.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ AΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ fassianos website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;