ANTARES BARCELONA

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Αρχιτεκτνική περιεχομένου
  • UI - UX
  • Concept & Design

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • CSS Design Awards
  • Ebge Awards
  • Webbys Awards
  • Red Dot Awards
  • Ermis Awards

 • Επισκεφθείτε online

Σε ιδανική τοποθεσία, στην καλλιτεχνική και ζωντανή περιοχή της Diagonal Mar στην Βαρκελώνη δεσπόζει το υψηλότερο πολυτελές κτίριο κατοικιών. Το Antares Barcelona.

Tο αρχιτεκτονικό και πολυβραβευμένο αριστούργημα της Odile Deqc 30 ορόφων, περιλαμβάνει ιδιωτικές άψογα σχεδιασμένες κατοικίες, γυμναστήριο, roof garden, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, εστιατόριο, parking, μοναδικές παροχές για όλους τους ενοίκους του και κυρίως εκπληκτική θέα στη θάλασσα, στα βουνά του Μονσεράτ και στην καταλανική πρωτεύουσα.

Στόχος του σχεδιασμού αποτέλεσε η ανάδειξη της ποιότητας ενός τέτοιου κτιρίου καθώς και συνολική αίσθηση χαλάρωσης ασφάλειας και πολυτέλειας που αποπνέει, για ένα πολύ απαιτητικό κοινό με ελάχιστο χρόνο και τεράστια ανάγκη για επένδυση.
Συνεπώς ο σχεδιασμός όφειλε να υπηρετήσει το περιεχόμενο και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις κατοικίες, τα υλικά, και τις τεχνικές πληροφορίες που τις διέπουν
με τον πιο άμεσο, κατανοητό και ελκυστικό τρόπο.

Οι σχεδιαστικοί μας πυλώνες:
Contemporary, Emotional, Signature, Timeless

H borderless αισθητική και οι μεγάλες αναπνοές στο σχεδιασμό φέρουν αναφορές στους μεγάλους και άνετους χώρους των κατοικιών (open plan) και της απέραντης θέας που κάθε όροφος απλώχερα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του.
Το κόκκινο χρώμα, αγαπημένο και σήμα κατατεθέν της αρχιτέκτονος, αποτελεί το βασικό εταιρικό χρώμα σε όλη τη σελίδα τονίζοντας καίρια σημεία της πλοήγησης, ενώ στο σύνολο διακριτικά αποδίδει την ταυτότητα του ίδιου του κτιρίου.

H SERIF τυπογραφία ολοκληρώνει την ταυτότητα του Antares Barcelona δημιουργώντας focal points για τα διαφορετικά sections των σελίδων, η τυπογραφική αρτιότητα σε όλα τα σημεία με προσοχή στην λεπτομέρεια σέβεται τον αναγνώστη και τον προτρέπουν στην ανάγνωσή του, ενώ οι μεγάλες φωτογραφίες προσκαλούν τον επισκέπτη να βιώσει διαδικτυακά την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Πολύ μεγάλη σημασία τέλος δώθηκε στην σχεδιαστική απόδοση των λιστών αποτελεσμάτων κατά την αναζήτηση κατοικίας, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τόσο σε desktop όσο και στις mobile συσκευές δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πλοηγείται εύκολα και ανέμακτα ακόμα και on the go.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ

ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΙΑ MINIMAL ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

H BORDERLESS ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

AΝΑΛΑΦΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ DOT GALLERIES dot galleries website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;