ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ KOMMIGRAPHICS

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σχεδιασμός Εταιρικών Ιστοσελίδων
Ηλεκτρονικά Καταστήματα
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Προβολής
Διαδικτυακές Πλατφόρμες
Πολύγλωσσικές Ιστοσελίδες
Εμπειρία και Διεπαφή Χρηστών
Βlogs
Portals
Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου
Αρχιτεκτονική Πληροφορίας
Διαχείρηση Περιεχομένου

O σχεδιασμός και κατασκευή της ιστοσελίδας μιας επιχείρησης, συνεισφέρει ενεργά στην επιτυχία και ανάπτυξη της.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός ιστοσελίδων βοηθά στη σωστή δομή και κατασκευή ιστοσελίδων. Το αποτέλεσμα συμβάλει στην επικοινωνία εταιρειών και brand με στόχο την ανάδειξη τους στην αγορά και στο καταναλωτικό κοινό τους.

Για την Kommigraphics ο σχεδιασμός ιστοσελίδων αναλαμβάνεται από το εξειδικευμένο μας τμήμα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών εφαρμογών.
Αναλύουμε κάθε έργο βάσει ζητούμενου και αγοράς, στρατηγικά σχεδιάζοντας το ανάλογο User Experience και User Interface. Δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή απόδοση του έργου είτε πρόκειται για κοινή ιστοσελίδα, portal, ηλεκτρονικό κατάστημα η άλλες ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Έχοντας βαθιά γνώση στην κατασκευή ιστοσελίδων και ψηφιακών εφαρμογών, κάθε έργο δημιουργείται εξατομικευμένα με στόχο την ανάδειξη της εταιρείας σας.

Η ομάδα της Kommigrahics θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού ένα δομημένο και επιτυχές πλάνο υλοποίησης του ζητούμενου. Στην κατασκευή ιστοσελίδων, σημαντικός είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός όλων των στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν. Έτσι η εταιρεία, προϊόντα ή/ και υπηρεσίες σας μπορούν να προβάλλονται κατανοητά, γρήγορα και εύκολα στους χρήστες της ψηφιακής σας παρουσίας.

Επιτυχία στην κατασκευή ιστοσελίδων σημαίνει σωστή αρχιτεκτονική του περιεχομένου, εξατομικευμένος σχεδιασμός και της άρτια χρήση της τεχνολογίας.

Περιηγηθείτε στo portfolio της Kommigraphics και ανακαλύψετε τις άρτια σχεδιασμένες, πλήρως λειτουργικές και διεθνώς βραβευμένες ιστοσελίδες και ψηφιακές εφαρμογές μας.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

4 ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

 • Αρχική Γνωριμία (01)
  Τα τμήματα μάρκετινγκ, σχεδιασμού και προγραμματισμού αναλύουν το αρχικό σας αίτημα ανάλογα τις παρεχόμενες πληροφορίες και οργανώνουν το πλάνο υλοποίησης.

 • Συνάντηση (02)
  Κάθε έργο είναι ξεχωριστό, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και αντανακλά ένα όραμα, πρέπει να γνωρίσουμε την κινητήρια δύναμη που βρίσκεται πίσω από κάθε έργο δηλαδή τους ανθρώπους του.

 • Κοστολόγηση (03)
  Πιστεύουμε στον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο που μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή ενός εντυπωσιακού αποτελέσματος που να αποδίδει και να ανταποδίδει με το παραπάνω την επένδυση που έχει γίνει σε όποιο έργο αναλαμβάνουμε.

 • Custom Σχεδιασμός (04)
  Δημιουργούμε λύσεις που απαντούν στις ανάγκες σας, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια του έργου, παρέχοντας διαχρονικά αποτελέσματα που συνδέουν πραγματικά το έργο σας με το κοινό του.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ WEB DEVELOPMENT 03.2 digital develmenpment project category kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;