PAYZY BY COSMOTE

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σύστημα επικοινωνίας
  • Art direction
  • Brand manual

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • Ebge Awards

 • Επισκεφθείτε online

Mία νέα εποχή στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ελλάδα, έναν νέο τρόπο πληρωμών, χωρίς πορτοφόλι, φέρνει η νέα mobile εφαρμογή “payzy” by COSMOTE. To “payzy” by COSMOTE είναι μια ολιστική, εντελώς ψηφιακή λύση για όλες τις καθημερινές πληρωμές και συναλλαγές.

O χρήστης μπορεί να δημιουργήσει σε λίγα λεπτά ελληνικό IBAN λογαριασμό, χωρίς να σηκωθεί από τη θέση του, να εκδώσει virtual χρεωστική κάρτα, να την προσθέσει στο Google Wallet ή Apple Pay του κινητού του, να πραγματοποιήσει ανέπαφες πληρωμές κι όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Επίσης, με το “payzy” μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς στη στιγμή. Όλα αυτά, πλήρως ψηφιακά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Επιπλέον, το “payzy” by COSMOTE περιλαμβάνει καινοτόμες λειτουργικότητες που δεν έχουν καμία χρέωση, όπως η δυνατότητα του χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του στη στιγμή μέσω chat, αλλά και να μοιράζεται αυτόματα κοινά έξοδα με τους δικούς του ανθρώπους μέσω του Split it.

Η Cosmote μέσω της συνεργασίας της με την Ogilvy Greece, μας ανέθεσαν το σχεδιασμό του λογότυπου, brand identity και ολόκληρου του συστήματος επικοινωνίας για όλα τα online και off-line μέσα.

Σε ένα κόσμο που όλα τρέχουν σε ταχύτατους ρυθμούς, με βομβαρδισμό πληροφορίας για τον καταναλωτή αλλά και τόσες διαφορετικές εφαρμογές, το “payzy” by COSMOTE δημιουργήθηκε με στόχο να απολαμβάνει κανείς τη ζωή και όσα είναι σημαντικά, χωρίς να πρέπει να αναλώνεται χρονικά σε πολλαπλές πλατφόρμες.

Πληρωμές, αγορές, συναλλαγές, συνομιλίες με φίλους και καταμερισμός εξόδων είναι από τις πιο κύριες λειτουργίες του “payzy” by COSMOTE. Όλα σε ένα application.

Βασικός πυλώνας του σχεδιασμού αποτέλεσε η απεικόνιση της πολυεπίπεδης αυτής λειτουργίας της εφαρμογής μέσω μίας φρέσκιας, ευχάριστης και αξιομνημόνευτης ταυτότητας που θα αποτελούσε παράλληλα προέκταση αλλά και ενίσχυση των αξιών του ονόματός της. Pay + Easy = “payzy”.

Αφετηρία του σχεδιασμού αποτέλεσε η ίδια η εφαρμογή και η πολυεπίπεδη λειτουργία της. Αξιολογώντας αρχικά όλα τα μέσα επικοινωνίας τις προδιαγραφές και τους περιορισμούς τους, δημιουργήθηκε το σωστό υπόβαθρο για να “χτίστεί” η συνολική οπτική ταυτότητα του brand.

Τα σχήματα και η σημειολογία της ταυτότητας έχουν αναφορά αρχικά στο λογότυπο (σχήμα app icon) με τις στρογγυλεμένες γωνίες, καθώς επίσης και σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της εφαρμογής όπως η virtual κάρτα και τα UI elements με τα οποία ο χρήστης αλληλεπιδρά κατά τη χρήση της εφαρμογής που μοιράζονται με τη σειρά τους τις ίδιες γεωμετρίες.

Το ripple effect αποτελεί το βασικό σχεδιαστικό όχημα της ταυτότητας. Με την ανάλογη εφαρμογή του μετατρέπεται άλλοτε σε οδηγό μιας ιεραρχικής ανάγνωσης ενός μηνύματος (focal points), άλλοτε με τη διαδοχική αξονοκεντρική του κίνηση σε αφετηρία ή λήξη των διαφημιστικών και άλλοτε αποτελεί το σχεδιαστικό εκείνο εύρημα που καθιστά την επικοινωνία αναγνωρίσιμη.

Τα χρώματα έντονα, ζωηρά και με αντιθέσεις οπτικοποιούν με έμφαση την ψηφιακή φύση του brand και ταυτόχρονα εξυπηρετούν την ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση της εφαρμογής όσο και την αξιόπιστη λειτουργία της.

Στόχος μας η δημιουργία μιας πολυμορφικής ταυτότητας που να προσαρμόζεται και να παραμένει αναγνωρίσιμη από την μεγαλύτερη έως και τη μικρότερη διάσταση εφαρμογής της, με απόλυτη συνοχή και συνέπεια.

ΤΟ “PAYZY” BY COSMOTE ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΦΡΕΣΚΙΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ. PAY + EASY = “PAYZY”.

ΤΟ RIPPLE EFFECT

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΤΟΝΑ, ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ BRAND ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ MAESTRO maestro branding thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;