ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σύστημα επικοινωνίας
    • Επανασχεδιασμός λογοτύπου
    • Βrand manual


H τράπεζα EUROBANK μέσω της συνεργασίας της με την Οgilvy Greece, μας ανέθεσαν τη μελέτη του σχεδιασμού του συστήματος οπτικής επικοινωνία του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή για όλα τα online και offline μέσα.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή της τράπεζας EUROBANK περνάει στην επόμενη ημέρα με ένα modular σύστημα επικοινωνίας που πρωταγωνιστή έχει το περιεχόμενο της εκάστοτε επικοινωνίας, σε κάθε μέσο, την σωστή ιεραρχία της ανάγνωσης αλλά και την ενίσχυση του brand awareness με μία φρέσκια, φωτεινή και αισιόδοξη σχεδιαστική προσέγγιση!

Ο επανασχεδιασμός του γνωστού “Χαμόγελου” ήταν η αφετηρία για να εξαπλωθεί αργότερα μία ολόκληρη ταυτότητα, με τρεις δομικές αλλαγές στα εξής σημεία:

  • Αλλαγή του περιμετρικού σχήματος του χαμόγελου.
  • Αλλαγή στο σχήμα των ματιών και του χαμόγελου με στόχο την ενίσχυση της θετικής διάθεσης που αυτά μεταδίδουν.
  • Στην φορά του βέλους (μία από τις σημαντικότερες αλλαγές) από τα δεξιά προς τα αριστερά – τονίζοντας την ονομασία “Επιστροφή”.

Η χρωματική παλέτα αλλάζει σε πιο θερμές και έντονες αποχρώσεις του πορτοκαλο-κόκκινο τόσο για να διατηρήσει μέρος της παλαιάς ταυτότητας (brand loyalty) όσο και για να έρθει στο σήμερα και παράλληλα στοχεύοντας στο αύριο (ψηφιακές εφαρμογές – επόμενη ημέρα).

Η σύνδεση – πίστωση του προγράμματος πιστότητας Επιστροφής στην τράπεζα EUROBANK γίνεται αβίαστα και επιτυχημένα μέσα από ένα πολυεπίπεδο και πολυμορφικό σύστημα επικοινωνίας που μοιράζεται κανόνες, γραμμικούς συμβολισμούς και δομές της βασικής ταυτότητας της τράπεζας.

Χωρίς δεσμεύσεις αλλά με ένα δημιουργικό τρόπο, η εξέλιξη του brand device της νέας ταυτότητας της τράπεζας μεταβάλλεται σε ένα φιλικό, ευχάριστο αλλά και σύγχρονο σχήμα, αποτελώντας την προέκταση του βασικού λογοτύπου €πιστροφή. Στόχος της νέας ταυτότητας, είναι η σωστή και καθαρή επικοινωνία σε κάθε μέσο physical ή digital είτε πρόκειται για προώθηση συνεργασίας είτε για αρθρογραφικό περιεχόμενο είτε πιο inspirational υλικό, τονίζοντας πάντα τη βασική σχεδιαστική ταυτότητα.

Ένα σύστημα επικοινωνίας που προκύπτει από το σχήμα (κουφετάκι) του λογοτύπου της €πιστροφής, σεβόμενο τους πελάτες του προγράμματος αλλά και κυρίως δημιουργώντας εμπιστοσύνη!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ MODULAR ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ & ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΣΥΝΔΕΣΗ – ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ EUROBANK eurobank branding thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;