• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Art direction
  • UI / UX
  • Storytelling
  • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • Ermis Awards
  • Css Design Awards
  • Awwwards
  • Ebge Awards

 • Επισκεφθείτε online

Τα κοσμήματα “Minas Designs” αποτελούν έμπνευση του ιδιαίτερου σχεδιαστή Mina, ο οποίος εδώ και 57 χρόνια έχει αναπτύξει τη δική του μοναδική δημιουργική κληρονομιά.

Με απόλυτο σεβασμό στον ίδιο τον καλλιτέχνη και στις δημιουργίες του, αναλάβαμε το σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας online παρουσίας του, όπου αντανακλώνται η φιλοσοφία του, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δημιουργική ματιά του.

To Minas World, αφορά στο σχεδιασμό ενός corporate / digital gallery website και αποτελεί χώρο προς τιμήν του καλλιτέχνη και τα έργα του. Ο επισκέπτης μπορεί να μάθει για τον Μηνά ο οποίος συχνά αναφέρεται ως μια σύγχρονη ιδιοφυΐα, το πέρασμα του στο χρόνο και ο καθοριστικός ρόλος για αυτό που είναι σήμερα το brand “Minas Designs”. O ίδιος ο “Minas” αποτέλεσε την έμπνευση για το σχεδιασμό μιας αφαιρετικής digital gallery όπου η θεατρική ατμόσφαιρα και η αφαιρετική διάθεση είναι ταυτόσημα στοιχεία της αίσθησης που λαμβάνουν και οι πελάτες σε ένα από τα καταστήματα Minas Designs.

Το eShop αποτελεί συνέχεια της ταυτότητας του “Minas Designs” και του corporate website. Περιεχόμενο και προϊόντα που “ρέουν” σε ένα περιβάλλον εξίσου δραματικό και φαινομενικά άναρχο, ενώ όλος ο σχεδιασμός έχει στηριχθεί σε ένα αυστηρό grid, όπως και οι αρχές σχεδιασμού του ίδιου του καλλιτέχνη. Εντάσεις και διαφοροποιήσεις σε όγκους και τυπογραφία, γίνονται η βάση για έναν εικαστικό καμβά παρουσίασης των προϊόντων, καθώς ο απώτερος σκοπός είναι η άμεση εύρεση τους, καθώς και η εύκολη αγορά τους.

Η τυπογραφία κλασσική και αναλλοίωτη στο χρόνο, όπως τα κοσμήματα και άλλα έργα του καλλιτέχνη τα οποία από το τη δεκαετία του ’70 έως και σήμερα παραμένουν διαχρονικά μοντέρνα. Οι φόρμες και οι σχεδιαστικές γραμμές αγκαλιάζουν και αναδυκνείουν το εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό, χωρίς να γίνονται πρωταγωνιστές. Η διακριτική κίνηση στην πλοήγηση αποτελεί και αυτή μέρος μιας αψεγάδιαστης σκηνοθεσίας, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον που διέπεται από αρμονία και χάρη.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και οθόνες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους χρήστες που πλοηγούνται από το κινητό τους τηλέφωνο, καθώς αποτελούν μεγάλο ποσοστό αγοραστικού κοινού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ “ΡΕΟΥΝ” ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟ,

ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΑΒΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.

Η ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ RIGINOS YACHTS riginos yachts website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;