• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
    • Εταιρική ταυτότητα
    • Art direction
    • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

  • Επισκεφθείτε online

Η ΚΒΑ με έδρα την Αθήνα, είναι ένα δικηγορικό γραφείο το οποίο απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε διεθνείς εταιρείες με ευρύτερες εμπορικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Βασισμένοι στις διεθνείς συνεργασίες της εταιρείας, σχεδιάσαμε μια ιστοσελίδα με δομημένο χαρακτήρα και minimal αισθητική, το οποίο προσελκύει χρήστες απ’ όλο τον κόσμο, προσφέροντας τους σημαντικές πληροφορίες για την εταιρεία και τις υπηρεσίες της. Η βασική σχεδιαστική δομή θυμίζει αυτή μιας μοντέρνας έκδοσης εφημερίδας, στοιχείο το οποίο διαφοροποιεί το γραφείο από τον ανταγωνισμό στον τομέα του δικαίου.

Η τελεία που έχει χρησιμοποιηθεί στο τέλος των βασικών τίτλων, αλλά και γενικότερα σε διάφορα σημεία του website, είναι μέρος του λογοτύπου, τονίζει την εταιρική ταυτότητα και συνδέεται με τον χαρακτήρα της KBA. Το “Connecting the dots” είναι η φράση που χρησιμοποιείται από το δικηγορικό γραφείο για να επικοινωνήσει τις ικανότητες του προσωπικού του αναφορικά με την επίλυση προβλημάτων. Γι’ αυτό το λόγο έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού μας τόσο σε ψηφιακές, αλλά και σε έντυπες εφαρμογές.

Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ CORPORATE WEBSITE, ΕΝΩ Η ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ TANWEER tanweer website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;