• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • UI - UX
  • Storytelling

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • Ebge Awards
  • Awwwards
  • FWA
  • Css Design Awards
  • Ermis Awards

 • Επισκεφθείτε online

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Yeti Pictures έχει στόχο να απεικονίσει την ιδιότητα του γραφείου και την εξειδίκευση του στo motion design.
H σύνθεση εικόνας και χρόνισμών “blending time with striking imagery” για την τέλεια απόδοση της κίνησης ήταν και για εμάς η έναρξη της δημιουργικής εξερεύνησης για τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας.

Ο Τόνυ Ζαγοραίος και η ομάδα του εδώ και χρόνια έχουν αποδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών τους, μέσω της καλλιτεχνικής τους ανησυχίας προσφέροντας πάντα άρτια αποτελέσματα στα έργα που παραδίδουν.

Για τη δημιουργία της ιστοσελίδας και για την ανάδειξη των έργων της Yeti Pictures, μελετήσαμε λεπτομερώς το υλικό που θα φιλοξενούσε μιας και η ποικιλομορφία του portfolio της εταιρείας όρισε από τα πρώτα στάδια τις προδιαγραφές τόσο του σχεδιασμού όσο και του προγραμματισμού της.

Προς ενίσχυση του βασικού concept “blending time with striking imagery” μεγάλη προσοχή δόθηκε στα key animation styleguides και micro animations της σελίδας μέσω του WebGL κώδικα, αποδίδοντας το expertise της εταιρείας
με ένα απροσδόκητο τρόπο ανά σελίδα που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενό της.

Στην αρχική σελίδα δημιουργήσαμε ένα οργανικό parallax περιβάλλον όπου η μία εικόνα μπλέκεται με την άλλη και παράλληλα στο hover state τους εμφανίζεται ένα μικρό preview του έργου που περιλαμβάνουν τα αντίστοιχα thumbs ενώ σε κάθε refresh randomly τα έργα αλλάζουν ελαφρώς θέση κάνοντας την αρχική σελίδα ένα σχεδόν υβριδικό περιβάλλον.

Μία από τις hero σελίδες της ιστοσελίδας αποτελεί αυτή του επιλεγμένου έργου η οποία φέρει πολλές διαφορετικές προδιαγραφές που θα έπρεπε να μελετηθούν αναλυτικά σε ότι αφορά στον τρόπο διαχείρισης του custom player των videos, τα transitions μεταξύ των sections καθώς επίσης και την λειτουργία της σελίδας στους διαφορετικούς κάθε φορά browsers, λειτουργικών και ratios των mobile συσκευών και τα limitations που αυτοί φέρουν σχετικά με τη θέση του navigation bar, το autoplay ή μη των videos τη διαχείριση του ήχου αλλά ακόμα και του scroll.

Μεγάλη προσοχή δόθηκε στα UI Elements και στην τυπογραφία ώστε να επικοινωνεί τον δημιουργικό αλλά κατά τα άλλα τεχνοκρατικό χαρακτήρα της εταιρείας, να δημιουργεί ταυτότητα (μιας και από μόνη της η εταιρεία δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο visual language) καθώς επίσης στην προσθήκη διαφορετικών features και παραμετροποιήσεων των σελίδων κυρίως στο mobile version για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ CONCEPT “BLENDING TIME WITH STRIKING IMAGERY”

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ KEY ANIMATION STYLE-GUIDES ΚΑΙ MICRO ANIMATIONS ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WEBJL ΚΩΔΙΚΑ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ EXPERTISE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ UI ELEMENTS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ VISUAL LANGUAGE)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ KAFKAS HUB kafkas hub website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;