ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός συσκευασίας
    • Κειμενογράφηση
    • Art direction


Το προϊόν αφορά στο τσίπουρο παραδοσιακής απόσταξης από τον Αμπελώνα Τσουτσάνη.

Σκοπός είναι η δημιουργία μίας διαφορετικής ετικέτας που να παροτρύνει την παρέα (καταναλωτές) να ξεκινήσει μία συζήτηση – αστεία – βάση της εικαστικής προσέγγισης με σκοπό όπως αναφέρεται στο label την ευφροσύνη της ψυχής και του πνεύματος.

Η πεποίθηση πως το τσίπουρο βοηθάει στην καταπολέμηση μικρών ιώσεων λόγω αλκοολικών βαθμών που περιέχει – αποτέλεσε το βασικό έναυσμα για την ονοματολογία «το γιατρικό»!

Μιας και οι παραγωγοί έχουν και μία παράλληλη δραστηριότητα στον ιατρικό τομέα, το όνομα “το γιατρικό” που αποφάσισαν να δώσουν στο προϊόν μας έφερε στο νου – συσκευασίες και φιαλίδια φαρμάκων παλαιότερων εποχών από τα οποία κρατήσαμε την αφαιρετική τους διάθεση και την ένδειξη της δοσολογίας.

Θέλοντας να συνδέσουμε νοηματικά το όνομα με τον ιατρικό κλάδο, με τη χρήση της διχρωμία κόκκινου – μαύρου και με την ένταξη του κοπτικού “σταυρού” να δεσπόζει πάνω από το όνομα, δημιουργήσαμε μία συσκευασία που στόχο έχει περισσότερο να επικοινωνήσει το βασικό concept “ευφροσύνη της ψυχής και του πνεύματος – γιατρικό” και λιγότερο της παραδοσιακής απόσταξης.

MINIMAL - ΙΑΜΑΤΙΚΟ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ACROTERRA SANTORINI santorini acroterra packaging thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;