• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Concept & storytelling
    • Art direction
    • Εικονογράφηση


Τα “Tea for me” είναι βοτανικά μείγματα υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα με λεπτομέρεια και προσοχή, ούτως ώστε να προσφέρουν ευεξία και υγεία στις διαφορετικές στιγμές της ημέρας μας.

Εύγεστα και φτιαγμένα από ειδικούς του τσαγιού, απευθύνονται σε όλους όσους έχουν ένα ενεργό τρόπο ζωής και σκέψης που στηρίζεται στο ευ ζην και την ευεξία. Η πώληση τους γίνεται online, χωρίς τοποθέτηση σε φυσικά καταστήματα και απευθύνονται σε νεαρές ηλικίες που χρησιμοποιούν τον ψηφιακό κόσμο για τις αγορές τους.

Κατά το σχεδιασμό συσκευασίας του “Tea for me” αναπτύξαμε μια σειρά συσκευασιών διαχωρισμένες χρωματικά και σχηματικά. Η χρωματική παλέτα είναι αρκετά συγκεκριμένη, ούτως ώστε οι αγοραστές να εντοπίζουν εύκολα το προϊόν που τους ενδιαφέρει κάθε φορά, ενώ φυσικά αντιστοιχούν στην αίσθηση που έχει το κάθε μείγμα. Για παράδειγμα τα χρώματα είναι πιο απαλά για τα μείγματα που μας δίνουν αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ πιο έντονα συναντήσουμε στα μείγματα που μας βοηθούν να συγκεντρωθούμε, να νιώσουμε ενέργεια ή τόνωση.

Παράλληλα, η κάθε συσκευασία έχει το δικό της “blend” σχημάτων, εφόσον πρόκειται για βοτανικά μείγματα και όχι για μεμονωμένες ποικιλίες τσαγιού. Αφαιρετικές δομές σχημάτων, οι οποίες φέρουν μια “χειροποίητη” αισθητική που μας θυμίζει τον ανθρώπινο παράγοντα και την προσοχή που έχει δοθεί στην ετοιμασία του κάθε μείγματος, απ’ την περισυλλογή του κάθε βοτάνου μέχρι και το τελικό προϊόν. Οι λιτές γραμμές των σχημάτων δίνουν έναν ανεπιτήδευτο χαρακτήρα σε ένα προϊόν που στηρίζεται σε κάτι τόσο απλό, αλλά σημαντικό. Στην ποιότητα του.

Η αίσθηση που θέλαμε να έχει η σειρά αυτών των συσκευασιών είναι η χαρά και η ευεξία. Ότι ακριβώς λαμβάνουμε κι απ’ την κατανάλωση του ίδιου του προϊόντος.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ DEMOFLUSH PREFILLED SYRINGES Demoflush prefilled syringes packaging design thumb kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;