• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Προγραμματισμός ιστοσελίδας
  • UI / UX
  • Storytelling & Art direction

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • Ebge Awards
  • Ermis Awards


Το νέο αυτό project αποτελεί την παρουσίαση των Τηνιακών αμπελώνων και μιας μοναδικής συλλογής κρασιών με ιδιαίτερη φινέτσα και χαρακτήρα, βγαλμένα κυριολεκτικά από την καρδιά της Τήνου.

Το θαυμαστό αυτό κυκλαδονήσι αποτελεί ένα σπάνιο δείγμα της γης, του ήλιου, της Ελλάδας και της τέχνης, ενώ το κρασί γίνεται η φωτογραφία του οικοσυστήματος. Τα αμπέλια έγιναν αναπόσπαστο μέρος ενός ιδιόμορφου και απόκοσμου τοπίου με γρανιτένιο έδαφος, μεγάλα υψόμετρα και ήπιους χειμώνες με πολλές βροχές.

Όλη αυτή η μαγική εικόνα έγινε το έναυσμα για το σχεδιασμό ενός διαφορετικού website που καλοσορίζει τους λάτρεις του κρασιού σε ένα κόσμο μυστηρίου. Μια αύρα σχεδόν παραμυθένια ξετυλίσσεται από την πρώτη κιόλας επαφή με την ιστοσελίδα, καθώς ένα ποίημα για τις Κυκλάδες αναδύεται μέσα από την έκρηξη μιας πέτρας σαν αυτές που βρίσκουμε στο τοπίο των Τηνιακών Αμπελώνων, όπως ακριβώς γεννιέται και το ίδιο το κρασί…

Η επιλογή των χρωμάτων και το φωτογραφικό υλικό γίνονται ο πρωταγωνιστής του σχεδιασμού, ενώ η τυπογραφία αποτυπώνει τον προσιτό κατά τ’ άλλα χαρακτήρα της συλλογής κρασιών.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με την σκηνοθεσία της κίνησης που διέπει όλο το έργο, δίνοντας ζωή στην ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις μοναδικές ποικιλίες της συλλογής T-Oinos και να απολαύσουν μια αδιάλειπτη εμπειρία από οποιαδήποτε πλατφόρμα και συσκευή.

ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΟΠΙΟΥ

ΜΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΗΠΙΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ GOLF FEE CARD INTERNATIONAL golf fee card website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;