ΠΛΑΙΣΙΟ

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Prototyping
    • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
    • Αρχιτεκτονική περιεχομένου


Οι παρακάτω δημιουργικές προτάσεις είναι μέρος συνεργασίας με την εταιρία πλαίσιο και αποτελούν έργο που δεν εχει δημοσιευθεί. Βασικό ζητούμενο ήταν ο ανασχεδιασμός του website www.plaisio.gr

Στόχος μας ήταν να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αλλάξει την μέχρι και σήμερα μουντή και λίγο πιο τεχνοκρατική εικόνα του μέσω μίας πολύ φωτεινής, αισιόδοξης και ευχάριστης περιήγησης.

Σημαντικό μέρος του σχεδιασμού αποτέλεσαν και τα διάφορα επιμέρους λειτουργικά στοιχεία, τα οποία βοηθούν και ενισχύουν την εμπειρία των χρηστών, όπως η περιοχή εύρεσης δώρου, το σύστημα διαμόρφωσης και αγοράς ενός νέου υπολογιστή, τα Super Deals etc.

Σημαντικό κριτήριο για το σχεδιασμό ήταν η αρχιτεκτονική του περιεχομένου και η πρόβλεψη για τις διαφορετικές απαιτήσεις των προϊόντων που θα φιλοξενούσε η ιστοσελίδα. Η καθαρότητα, η αμεσότητα αλλά και η σωστή εύρεση της πληροφορίας με γνώμονα το τεράστιο εύρος του κοινού του Πλαισίου επιτυγχάνονται μέσω του στρατηγικού σχεδιασμού, πολλών δοκιμών σε επίπεδο UI και πολλές παραλλαγές σε διαφορετικά σημεία. Έτσι το πολυκατάστημα θα είχε τη δυνατότητα να διαχειρίζεται μία modular ιστοσελίδα που θα στοχεύει ανά σημεία και περιοδικότητα με προσωποποιημένο περιεχόμενο.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ CAPTIONS, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ “ΦΙΛΙΚH” ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ PROJECT ΚΑΙ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ" ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ.

Η ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΤΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΑΛΛA ΕΝΑΛΛAΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙAΦΟΡΑ ΣΗΜΕIΑ, ΤΟΝIΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤOΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚAΘΕ ΠΡΟΪOΝΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΣΕΖΟΝ, ΚΤΛ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ antonis kounellas website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;