ΠΛΑΓΙΕΣ ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Concept
    • Εικονογράφηση
    • Σχεδιασμός συσκευασίας


Η σειρά “Πλαγιές Γκλίναβος” αποτελείται από γνωστές διεθνείς και ελληνικές ποικιλίες που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των καταναλωτών και ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα οινόφιλων.

Τα σταφύλια διαλέγονται με προσοχή από επικλινή αμπελοτόπια με ηλιοφάνεια και μικρή στρεμματική έκταση ώστε να δημιουργηθεί το μέγιστο αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα.

Το κάθε κρασί είναι ιδανικό για να ταξιδέψει κανείς νοερά στις ηλιόλουστες πλαγιές και στα μαγευτικά τοπία της πανέμορφης Ηπείρου. Aυτός είναι και ο λόγος που το κάθε ένα φέρει την εικονογράφηση ενός ζώου, μέρος της πανίδας του τόπου και σύμβολο της δύναμης της φύσης.

Το βασικό μέρος της εικονογράφησης είναι ασπρόμαυρο για να δημιουργήσει μια ενιαία ταυτότητα ανάμεσα στις διαφορετικές ποικιλίες, τονίζοντας την ποιότητα του κτήματος Γκλίναβος, ενώ στο background υπάρχει η ένταση ενός διαφορετικού χρώματος κάθε φορά, η οποία φέρει μια χαρούμενη νότα και την ευδαιμονία του να απολαμβάνεις ένα ωραίο ποτήρι κρασί.

Επίσης το ένα τοπίο δένει με το άλλο, όταν οι φυάλες τοποθετηθούν στη σειρά, ενοποιώντας το όνομα αυτής της σειράς – “ΠΛΑΓΙΕΣ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ”.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΧΑΡΑΖΕΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΛΙΜΝΗ asimenia limni packaging thumb kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;