ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Προγραμματισμός ιστοσελίδας
  • Αρχιτεκτονική περιεχομένου
  • Λογοτύπηση
  • Art direction

 • Επισκεφθείτε online

Η νέα ιστοσελίδα του βραβευμένου chef και κριτή του master chef “Πάνου Ιωαννίδη”. Ο ίδιος αποτέλεσε τη βάση για το έργο, το οποίο προσφέρει πολλά περισσότερα από αναρτήσεις συνταγών.

H ιστοσελίδα αποτελεί έναν online γαστρονομικό κατάλογο – εγκυκλοπαίδεια, μέσω του οποίου ο αγαπημένος chef μοιράζεται τις γνώσεις του για το θαυμαστό κόσμο της γαστρονομίας, με στόχο να προσφέρει περισσότερα από μία απλή καθημερινή έμπνευση για την κουζίνα μας.

Το website αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πολυεργαλείο εκπαιδευτικού χαρακτήρα, καθώς ανάμεσα στις σελίδες του οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες, οι οποίες βασίζονται σε τρεις πυλώνες:

– Ευφάνταστες καθημερινές συνταγές ή πιάτα για πιο εξεζητημένους ουρανίσκους
– Ανάλυση γαστρονομικών όρων, τεχνικές, how-to οδηγίες και διάφορα tips
– Περιεχόμενο σχετικό με τον chef και τις υπηρεσίες που προσφέρει, όπως νέα και ενημερώσεις, videos από το youtube κανάλι του, καθώς και αρθρογραφία ειδικών αναφορικά με τα τρόφιμα και το χώρο της διατροφής.

Φυσικά για κάθε σελίδα, λάβαμε υπόψιν μας τη χρήση της βάσει του περιεχομένου και έτσι αντίστοιχα ανά σημεία, σχεδιάσαμε ενότητες που θα βοηθήσουν περαιτέρω την ανάγνωση αυτών από τους χρήστες.

Για παράδειγμα στη σελίδα των συνταγών, υπάρχει tab σε σταθερό σημείο στη δεξιά πλευρά της οθόνης, το οποίο μπορούν να ανοίγουν οι χρήστες και να βρίσκουν συγκεντρωμένα τα υλικά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν scroll πάνω ή κάτω σε μία τόσο μεγάλη σελίδα.

H homepage παίρνει άλλη μορφή σε μικρές αναλύσεις οθόνης, όπως αυτή των κινητών συσκευών, ούτως ώστε οι χρήστες άμεσα να κατευθυνθούν εκεί που επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν scroll σε σελίδα με μεγάλο ύψος. Όλες οι σελίδες του website λειτουργούν άρτια σε όλες τις αναλύσεις, δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη responsive εμπειρία για για τους λάτρεις της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.

ΕΝΑΣ ONLINE ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ – ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ CHEF ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ARCHISEARCH archisearch website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;