• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
    • Αρχιτεκτονική περιεχομένου
    • UI / UX
    • Unpublished


Η Οdeon μας ανέθεσε το σχεδιασμό του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος απο το οποίο κάποιος θα μπορεί να προμηθευτεί νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες (ανάμεσα απο ένα πλήθος κατηγοριών) σε dvd και blu ray.

H Odeon μας ανεθεσε το σχεδιασμο του νεου της ηλεκτρονικου καταστηματος απο το οποιο καποιος θα μπορει να προμηθευτει νεες και παλαιοτερες κυκλοφοριες (αναμεσα απο ενα πληθος κατηγοριων) σε dvd και blu ray.

Η ανανεωμένη εικόνα της Odeon store στοχεύει σε μία πιο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία online αγοράς ταινιών από οποιαδήποτε συσκευή.

Οι χρωματικές αντιθέσεις ορίζουν μια συγκεκριμένη σημειολογία στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθώς η προσεγμένη σε όλα τις τα σημεία τυπογραφία αλλά και τα συμπληρωματικά εικονογραφικά στοιχεία δημιουργούν ένα ενιαίο σύνολο με αφετηρία πάντα τη μορφολογία του λογοτύπου.

Ο έντονος διαχωρισμός των κατηγοριών αλλά και η εύχρηστη δομή ενός προσωποποιημένου για κάθε χρήστη dashboard δημιουργούν ένα οικείο και ξεκάθαρο περιβάλλον με απώτερο σκοπό ο τελικός επισκέπτης να νοιώσει εμπιστοσύνη για τις διαδικτυακές του αγορές.

Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ODEON STORE

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ONLINE ΑΓΟΡΑΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ JOIN RADIO join radio website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;