ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ PORTFOLIO

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Branding
    • Εταιρική ταυτότητα
    • Σχεδιασμός εντύπου


Σχεδιασμός οπτικής ταυτότητας για τη καλλιτέχνη, στιχουργό και συγγραφέα Νίκη Παπαθεοχάρη σε ένα σύνολο εφαρμογών που οπτικοποιεί το πολύπλοκο δημιουργικό φάσμα ενός ανθρώπου με ιδιαιτερότητα και πάθος.

Οι ζητούμενες εφαρμογές ήταν οι προσωπικές κάρτες του πελάτη σε δυο διαφορετικές εκδόσεις καθώς και ο σχεδιασμός ενός φυσικού επαγγελματικού portfolio που θα φιλοξενεί τα έργα της καλλιτέχνιδος.

Για να αποδώσουμε οπτικά την ιδιαίτερη αισθητική των έργων της καλλιτέχνιδος, σχεδιάσαμε ένα μοναδικό τυπογραφικό λογότυπο βασιζόμενο στη χειρόγραφη γραφή της Νίκης Παπαθεοχάρη, σε μια προσπάθεια να δώσουμε το προσωπικό της στίγμα ανεξαρτήτως της εφαρμογής, φυσικής ή ψηφιακής.

Για την υλοποίηση των επιπλέων εφαρμογών, εστιάσαμε σε επιμέρους στοιχεία που χαρακτηρίζουν το έργο της όπως aνάγλυφες υφές για τις πέτρες, λείες επιφάνειες για το στοιχείο του νερού και τα αποτυπώσαμε μέσα από μια ήρεμη χρωματική παλέτα, χρησιμοποιώντας ειδικά χαρτιά και ειδικές τεχνικές εκτύπωσης όπως φουσκωτικά μελάνια, κοπτικά, θερμοτυπίες και γκοφρέ.

Συγκεκριμένα για τις εφαρμογές των εταιρικών καρτών, στη Β όψη μέσω της σύνθεσης των τυπογραφικών στοιχείων του λογοτύπου – προσομοιάζονται οι πετρογλυπτικές δημιουργίες της καλλιτέχνιδος με μία σχεδόν «διαστροφική» απόδοση όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η κ. Παπαθεοχάρη για το σύνολο του έργου της.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΓΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ «ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ» ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η Κ. ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ KOOKOOROOKOU kookoorookou branding thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;