• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
    • UI / UX
    • Art direction
    • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

  • Επισκεφθείτε online

Το HUB Lighting & Innovation by Kafkas αποτελεί ένα νέο δεδομένο στην αλυσίδα του brand, ένας «φωτεινός σηματοδότης» ο οποίος συμπληρώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και ενισχύει τις σχέσεις του με το artistic αρχιτεκτονικό κοινό.. και όχι μόνο!

Στόχος της KAFKAS HUB είναι να αποτελέσει κέντρο αναφοράς για αρχιτέκτονες, μελετητές, τεχνικές εταιρείες, ηλεκτρολόγους και ιδιώτες και να καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε έργου με αμεσότητα, παρέχοντας υπηρεσίες, προϊόντα & λύσεις υψηλού επιπέδου.

Κύριο κοινό της ιστοσελίδας αποτελούν οι αρχιτέκτονες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και trends σε ότι αφορά το φωτισμό και άλλους αυτοματισμούς κτιριακών εγκαταστάσεων. Βασικό concept της σελίδας αποτέλεσε το ίδιο το φως και η ιδιότητά του να διαθλάται να δημιουργεί σκιές, να φωτίζει το σκοτάδι ή να αλλάζει χρώμα ανάλογα τις συνθήκες που βρίσκεται.

Έτσι λοιπόν οι φόρμες, ui elements αλλά και actions “παίζουν με το φως” άλλοτε σε μορφή σκιάς, άλλοτε με εναλλαγή χρώματος και άλλοτε με τμηματικό φωτισμό του φωτογραφικού περιεχομένου με τρόπο τέτοιο που πάντα αναδεικνύουν το περιεχόμενο και δε το προσβάλλουν.

Ένα site που περιέχει πολλή πληροφορία θέλει και ανάλογη διαχείριση.
Αρχικά ορίστηκε η βασική δομή, το main user journey και κατόπιν τα συνολικότερα design aesthetics βάση κοινού που απευθύνεται. Μεγάλοι όγκοι, παιχνίδι με την τυπογραφία και τα μεγέθη της, ένα extended book your visit modal και αρκετές αντιθέσεις κάνοντας την ιστοσελίδα ευχάριστη στη χρήση με την απαραίτητη έκπληξη ανά σημεία κατά την πλοήγησή της.

Όλο το content architecture βασίστηκε στην λογική components based website κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τον πελάτη, δίνοντας του τη δυνατότητα να “χτίζει” σελίδες με περιεχόμενο ανάλογα τις εποχικές η προωθητικές του ανάγκες χωρίς να δημιουργούνται παραφωνίες.

Τέλος αντίστοιχη προσοχή δόθηκε και στη responsive έκδοση της ιστοσελίδας διατηρώντας τα κύρια σχεδιαστικά values της desktop έκδοσης στοχεύοντας ταυτόχρονα σε ένα γρήγορο performance.

ΟΛΟ ΤΟ CONTENT ARCHITECTURE ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ COMPONENTS BASED WEBSITE

ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ “ΧΤΙΖΕΙ” ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΙΚΕΣ Η ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ MINAS DESIGNS minas designs website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;