• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
    • Αρχιτεκτονική περιεχομένου
    • UI / UX
    • Προγραμματισμός ιστοσελίδας

  • Επισκεφθείτε online

Ο όμιλος της Κaeline δραστηριοποιείται στον κλάδο της ναυτιλίας, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο όμιλος λειτουργεί μέσω των γραφείων του στη Λεμεσό, τον Πειραιά, το Γκρόνινγκεν, το Αμβούργο, το Ντουμπάϊ, το Άμπου Ντάμπι, τη Σιγκαπούρη και τη Σαγκάη.

Η ανάγκη προώθησης των υπηρεσιών του Group, οδήγησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του. Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον όπου ο σχεδιασμός βοήθησε στην ανάδειξη των βασικών αξιών της εταιρείας, όπως η καινοτομία, η διεθνής παρουσία καθώς και οι υπηρεσίες της.

Οι αξίες της εταιρείας κοινοποιούνται μέσω της χρήσης έντονης και διαχρονικής τυπογραφίας, που δημιουργεί συγκεκριμένα σημεία εστίασης για τους επισκέπτες. Η σωστή διαχείριση περιεχομένου και η εμπειρία χρήστη ενδυναμώνουν την ανάγνωση, η οποία γίνεται ενδιαφέρουσα ακολουθώντας δομημένη ιεραρχία των πληροφοριών.

Οι μελετημένοι γεωμετρικοί όγκοι σε συνδυασμό με τις λευκές αναπνοές της ιστοσελίδας, δημιουργούν ισορροπία, δίνοντας έμφαση στο βιομηχανικό αντικείμενο της εταιρείας σε ένα ταυτόχρονα σύγχρονο περιβάλλον.

Ο άρτιος προγραμματισμός δίνει ζωή στον pixel-perfect σχεδιασμό, ενισχύοντας την εμπειρία του χρήστη, δημιουργώντας μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας για μια εταιρεία που λειτουργεί με καινοτόμο φιλοσοφία.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Ο ΑΡΤΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ PIXEL-PERFECT ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ niki papatheochari website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;