ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KOMMIGRAPHICS

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
    • Σχεδιασμός εντύπου
    • Εικονογράφηση
    • Κειμενογράφηση
    • Lettering


Με αφορμή τα 7 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας σχεδιάσαμε τη δεύτερη έκδοση της kommigraphics, με σκοπό να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες αλλά και επιλεγμένα έργα μας.

Ο κάθε designer της ομάδας, ανέλαβε να σχεδιάσει από ένα τετρασέλιδο της έκδοσης προσεγγίζοντας το περιεχόμενο και θεματολογία με το δικό του τρόπο, απόλυτα ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό.

Στόχος μας ήταν να προβάλουμε τη διαφορετικότητα της ομάδας τόσο σαν προσωπικότητες όσο και σαν skills, δημιουργώντας μία έκδοση – που θα δημιουργεί στον αναγνώστη ευχάριστη έκπληξη ανά σαλόνι κατά την ανάγνωση.

Ο σχεδιασμός των εξωφύλλων με αφαιρετική διάθεση και κρατώντας την ουσία, επικοινωνεί το βασικό concept προσέγγισης της έκδοσης “Inspired by Individuality, authentically designed”. H τυπογραφική αυτή προσέγγιση των εξωφύλλων παρουσιάζεται σε 4 διαφορετικά version εξωφύλλων όσες και οι βασικές γραμματοσειρές του εντύπου.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ SKILLS, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ - ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΑ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ RETO MATHIS reto mathis branding thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;