• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Art direction
  • UI - UX

 • ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
  • Ebge Awards
  • European Design Awards
  • Red Dot Awards
  • CSS Design Awards
  • Ermis Awards

 • Επισκεφθείτε online

Σχεδιασμός ιστοσελίδας της DOT GALLERIES, μια καινοτόμος πρωτοβουλία στον χώρο της τέχνης με δραστηριότητα την πώληση έργων, μόνο μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας χωρίς φυσική παρουσία.

Στόχος είναι να δοθεί στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν η δυνατότητα να προβάλουν και να πουλήσουν τα έργα τους σε ανάλογες αγορές.

Η DOT GALLERIES έρχεται να υποστηρίξει εκ των έσω τους καλλιτέχνες, πλήρως προασπίζοντας τους νομικά και ιδιαίτερα στην προστασία της πνευματικής τους ιδιοκτησίας.

Με έργα από διαφορετικούς τομείς (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία) η DOT GALLERIES παρουσιάζει μια γκάμα νέων Ελλήνων καλλιτεχνών που αξίζουν την προσοχή του καλλιτεχνικού- και όχι μόνο- κόσμου.

Η ονομασία του brand προκύπτει από την χαρακτηριστική τελεία που τοποθετείται δίπλα από ένα έργο στους ως ένδειξη πώλησης στις γκαλερί.

Μας ανατέθηκε ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας που αποτελεί και το κύριο σημείο αναφοράς για όλους του καλλιτέχνες και τα έργα τα οποία φιλοξενεί.

Στόχος της σχεδιαστικής μας προσέγγισης ήταν να αναδείξουμε τα ίδια τα έργα και τους καλλιτέχνες μέσω μίας πρωτότυπης εμπειρίας, τόσο κατά την πλοήγηση όσο και κατά την αγορά ενός έργου τέχνης.

Θέλοντας να τονίσουμε την ποιοτική εικαστική συλλογή που φιλοξενεί η πλατφόρμα, σχεδιάσαμε με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο, αφήνοντας κάθε φορά την ποικιλομορφία, την πολυχρωμία και τη μοναδικότητα των έργων τέχνης να είναι ο πρωταγωνιστής.

Εμπνευστήκαμε από τον “λευκό χώρο” που συναντά κανείς στις εκθέσεις, το ίδιο το frame με την έννοια του πλαισίου καθώς επίσης και το ίδιο το dot (ένδειξη πώλησης).

Ο τρόπος εφαρμογής της ονομασίας DOT GALLERIES σε συνδυασμό με τα πιο σημαντικά menu items (ARTISTS & ARTWORKS) δημιουργεί ένα πλαίσιο που “προστατεύει” και περιβάλει την πιο ιδιαίτερη και σύγχρονη συλλογή τέχνης.

Το βασικό μπλε εταιρικό χρώμα, βρίσκεται διακριτικά ανάμεσα στις σελίδες κατά την περιήγηση επικοινωνώντας σε δεύτερη ανάγνωση την ελληνική καταγωγή των καλλιτεχνών που αυτό φιλοξενεί. Ο λιτός συνδυασμός του μαύρου με το λευκό, δίνουν και αυτά με τη σειρά τους χώρο και ανάσα στα έργα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - GALLERY ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο ΛΙΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ BMS UNITED bms united website design thumbs kommigraphics
esp el
Accessibility tools
Catch a cookie!
Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησής σας!
🦁 Το Safari απαιτει τολμη! Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία Safari;